15 Nisan 2020 Çarşamba

Yemeksepeti Joker İndirimi Yakalama Taktiği, Yöntemleri

Yemeksepeti Jokerleri
Merhabalar bu yazımızda en iyi ve en indirimli kullanımı kolay yemek sipariş sitesi Yemeksepeti.com‘da nasıl her zaman joker yakalayabileceğinizi göstereceğim.
Jokerin ne olduğuyla başlayayım. Belli zamanlarda kişiye özel çıkan Yemeksepeti indirimidir. 30₺ siparişe 20₺, 40₺ siparişe 25₺ (en iyisi), 70₺ siparişe 45₺, 120₺ siparişe 75₺ ödemenizi sağlayan indirimdir (yaklaşık %40). Donanımhaber sıcak fırslatlardaki ölücüler için bir nimettir :).
Genellikle 11.30-12.00-13.00-14.30 öğle saatlerinde ve 17.30-18.00-19.00-20.00 akşam saatlerinde joker olasılığı daha yüksek oluyor. Bu yoğun saatlerde 5 dk’de 1, 15dk’de 1 sıklığına kadar düşebiliyor jokerleri reddederseniz.
Dezavantajı ise Yemeksepeti’nden ek müşteri kazandığı ve reklam yaptığı halde bazı restoranlar joker indirimlerinde porsiyonları düşürebilmekte veya malzemeden çalabilmektedir hatta siparişleri yalan gerekçelerle iptal edebilmektedir. Bunun nedeni ise fiyatın geri kalanını Yemeksepeti’nin ödememesi ve restoranın siparişlerinden %10-12 komisyon almakta. Düzenli olarak sipariş veren biri olarak benim başıma ara sıra gelmekte ama genel olarak joker ile alınmış siparişler iletilmekte.
Ayrıca restoranların günlük joker indirimi sınırlı sayıda. Bu yüzden öğlen istediğiniz bir restoranın jokeri çıkarken birkaç saat sonra, tükendiğinden çıkmayabiliyor.

1) Semt Değiştirerek Joker Yakalama

Yemeksepeti Joker İndirimi Yakalama Taktiği, Yöntemleri
Yemeksepeti JokerleriJoker yakalamanın en hızlı ve en kolay yoludur. Bir örnek üzerinden başlamak istiyorum. Siz mesela Ulus, Ankara‘da oturuyorsunuz ve Domino’s Pizza sizin bölgeniz dışında 20-30 bölgeye daha gönderim yapıyor. Bu restoranda da joker çıkmasını istiyorsunuz. Joker çıkma şansı için semtinizi Domino’s’un gönderim yaptığı tüm semtlerden birine değiştirmeniz gerekiyor. Her semt değiştirildiğinde illaki joker indirimi çıkmakta. O semtlerin birinde Domino’s çıkmasa bile mutlaka size göre iyi bir joker denk gelecektir. Arada bir kendi semtinize döndüğünüzde de joker denk geliyor. Daha sonra joker restoranı seçerek siparişinizi kendi adresinizi seçerek verin. İşlem tamam!
Örnek olarak Domino's'un Kızılay şubesinin gönderim yaptığı yerler
Yemeksepeti Jokerli Sipariş

2) Mobil Uygulama ve Tarayıcı

Mobil uygulamadan girdiğiniz zaman restoran listeleye bastığınızda joker çıkmadıysa masaüstünden veya mobil tarayıcıdan girerseniz joker çıkabilmekte. Denenmiştir.

3) Çıkış Yapmak

Üyeliğinizden çıkış yapıp tekrar girdiğinizde joker çıkabilmekte.

4) Farklı Hesaplarla Denemek

Kendinizin birden fazla hesabı veya ailenizden, arkadaşlarınızdan başkalarının hesaplarıyla bu sayfadaki tüm yöntemleri kullanarak istediğiniz restoranda joker çıkartma olasılığını arttırabilirsiniz.

5) Zincir Restoranlara Girip Çıkma

McDonald’s, Burger King, Subway, PizzaHut, KFC, Domino’s, Komagene, Pizza Time, Liva, Little Caesars, Güllüoğlu, Hosta gibi zincir restoranlara girip çıktığınızda zincir restoranlardan kısa süre içinde joker gelmekte.

6) Yemeksepeti Joker Bekçisi Chrome Eklentisi

Yemeksepeti Joker Bekçisi Chrome Eklentisi
2015-2016 yıllarında geliştirilmiş Chrome eklentisi ile (Chrome Web Store’dan kaldırılmış) hesabınıza gelen jokerlerden anlık haber alabilirsiniz. Uzantının hala çalışması bir mucize. Bu eklenti başka biri tarafından geliiştirilmiş ve açık kaynaklı olarak herhangi zararlı kod barındırmamakta gözüküyor.
Eklentiyi yüklemek için Clone or Download’a tıklayıp download zip olarak indirin.
ZIP’ı klasöre çıkartın.
Chrome üç noktalı menü > diğer araçlar > uzantılara girin veya buraya tıklayın: chrome://extensions/ (adres satırına yazın)
Sağ üstten geliştirici modunu aktif edin.
Paketlenmemiş öğe yükle’ye tıklayıp zip dosyasını yükleyin.
EKlenti yüklendi. Artık joker geldiğinde tarayıcı üzerinden bildirim alacaksınız.

Bonus) Yeni Üye Olana 25₺ Siparişe 15₺ İndirim Kuponu Kazanın

Yemeksepeti 15₺ İndirim Kuponu Nasıl Alınır?
Eğer Yemeksepeti’ne ilk kez (telefon numaranız başka bir hesapta da kullanılmadıysa) üye oluyorsanız kampanya aktif olduğu zamanlarda (genelde) ilk siparişiniz için e-postanıza indirim kuponu iletilmekte.
Yemeksepetinden üstteki butona tıklayıp yeni üye olduğunuzda epostanıza 15₺ indirim kuponunuz iletilecektir. Kullanıp sipariş verebilirsiniz.


EmojilerEmojiler

Skibidi Toilet Oyunları