2 Nisan 2020 Perşembe

WhatsApp Silinen Mesajlarını Geri Yükleme

Çözüm 1: Google Drive Yedeğinden WhatsApp Mesajlarını Geri Yükleme

Daha önce WhatsApp mesajlarınızı eğer Google Drive ile yedeklediyseniz rahat bir nefes alabilirsiniz. Silinmiş veya kayıp mesajlarınızı bu yedekten kolayca geri alabilirsiniz. Lütfen aşağıdaki adımları takip edin:
1. Adım | WhatsApp’ı cihazınızdan kaldırın.
2. Adım | Yeniden yükleyin ve hesabınıza bağlanın.
3. Adım Yeniden yüklenen WhatsApp’ı açtıktan sonra yedeğinizi geri yüklemek için bir uyarı gelecek. “Geri yükle” butonuna dokunun. Ve işte bitti! Geçmiş olsun.

Önemli Not:
1. Yalnızca aynı işletim sistemine sahip aygıtlar için bu adım başarılı olabilir.
2. Daha önce hiç yedeklemediyseniz yanlışlıkla sildiğiniz mesajları bu yöntemle geri yükleyemezsiniz.
3. Mesajları isteğinize göre seçerek kurtarma işlemine izin vermez. Yedek dosyalardaki tüm mesajların tamamını geri yüklemeniz gerekir.
4. WhatsApp’ı yeniden yüklediğinizde geri yükleme adımını atlarsanız bir daha hiçbir zaman bu şekilde geri yükleyemezsiniz.
Bu yolla Google Drive ile WhatsApp iletilerini kurtaramazsanız lütfen okumaya devam edin. Android Data Recovery yazılımı ile verilerinizi hala kurtarabilirsiniz.

Çözüm 2: Silinmiş WhatsApp Mesajlarını Yedek Olmadan Geri Yükleme

Android Photo Recovery ile rehber, arama geçmişi, fotoğraflar, WhatsApp geçmişi gibi Android adına neyi geri getirmek istiyorsanız geri getirebilirsiniz. Birkaç basit adımda kaybolmuş Android verilerini kolayca kurtarabilirsiniz. Bu program Samsung, HTC, LG, Motorola dahil olmak üzere neredeyse tüm Android cihazlarını destekliyor. Bilgisayarınıza yazılımı indirebilir ve deneyebilirsiniz.
Whatsapp mesajlarını geri getirme programı

1. Adım Telefonunuzu Bilgisayarınıza USB Kablosu ile Bağlayın

İndirdiğiniz yazılımı bilgisayarınıza kurduktan sonra Android Data Recovery yazılımını çalıştırın. Ardından telefonunuzu bilgisayara USB kablosuyla bağlamanız istenecektir.

2. Adım USB Hata Ayıklamasını Etkinleştirmek için Android’i Kurma

Telefonunuz bilgisayarda kullanılabilmesi için USB hata ayıklamasını etkinleştirmelisiniz. Android 4.2 veya daha yeni bir sürüm için sırasıyla şu yolu takip edin;
Ayarlar > Telefon Hakkında > Yapı numarasına arka arkaya birkaç kez dokunun ve telefonu Geliştirici Modu’na getirin. Daha sonra Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri > USB Hata Ayıklamakısmını aktif edin.
usb hata ayıklama acma

3. Adım Telefonunuzda Bulunan Veriler

USB hata ayıklamasını etkinleştirdikten sonra cihazınız yazılım tarafından algılanacaktır. Taranmasını istediğiniz ayrıntılı dosyaları seçebilirsiniz. Örneğin WhatsApp. Bundan sonra devam etmek için İleri’ye tıklayabilirsiniz.
whatsapp mesajlarinı kurtar

4. Adım Program Taraması

Program Android cihazınızdaki WhatsApp iletilerini tarayacak. Ancak izniniz olması gerekmektedir. Bu yüzden telefonunuzdan Allow / Grant / Authorize uyarısına onay verin.

5. Adım WhatsApp Sohbet Geçmişini Önizleme ve Kurtarma

Verileri taraması biraz zaman alacaktır. Tarama bittikten sonra tarama sonucunda bulunan tüm kurtarılabilir verileri birebir önizleme yapabilirsiniz. WhatsApp sohbet geçmişini kurtarmak isterseniz “WhatsApp” seçeneğini tıklayın. Programdan hangisini geri yükleyeceğinizi seçmek için tüm WhatsApp sohbet geçmişinizi önizleme yapabilirsiniz. “Kurtar” düğmesini tıklarsanız, birkaç dakika içinde telefonunuza silinen whatsapp konuşmalarının geri geldiğini görebilirsiniz. Geçmiş olsun.
Önemli İpuçları:
Ayrıca bu program ile Android kişilerinizi, videoları, arama günlüklerini, arama geçmişini, fotoğrafları, yer imlerini, takvimleri, notları ve diğer şeyleri kurtarabilirsiniz. Samsung, HTC, LG, Sony veya herhangi bir telefonda Android Photo Recovery ile kurtarma işlemlerinizi yapabilirsiniz. Birkaç saniye içinde WhatsApp silinen mesajları geri getirme gibi işlemleri kolayca yapabilirsiniz.
Tüm bunların yanı sıra Android Data Recovery sayesinde kurtarmak istediğiniz verileri tek tek seçebilirsiniz. Yalnızca WhatsApp iletilerini almak istiyorsanız bu öğeyi seçebilirsiniz. Bu programın en etkileyici yanı yedek dosyanız olmadan telefondan silinenleri geri getirme yapmanızı sağlar. Ücretli sürümleri ile daha detaylı işlemler yapabilirsiniz. Ancak ücretsiz sürüm size fazlasıyla yetecektir.


EmojilerEmojiler

Skibidi Toilet Oyunları