17 Haziran 2022 Cuma

KuCoin Yaz Sürprizi! Çekiliş-Kura Yok , 250 TL Çekilebilir Ödül Kazan!

 


Sevgili KuCoin Türkiye Kullanıcıları,


KuCoin olarak piyasa durumu ne olursa olsun aktif kullanıcılarımıza değer vermeyi, onları desteklemeyi ve ödüllendirmeyi benimsiyoruz. "İyi dost, kötü günde belli olur." diyor ve sizi harika ödüller kazanmaya davet ediyoruz! Yaz Sürprizi!

Etkinlik Zamanı: 15 Haziran 19:00 – 23 Haziran 19:00 (UTC + 3)


Toplam Ödül:
Ödül 1 : KuCoin’de ilk defa yatırım ve alım/satım işlemi gerçekleştiren (minimum 10 USDT) ilk 1000 kullanıcımıza özel kişi başı 250 TL, toplamda ise 250.000 TL değerinde çekilebilir USDT ödülü!

KAYIT LİNKİ : https://www.kucoin.com/r/rf/rPM3SUG

Ödül 2 : KuCoin Türkiye Twitter hesabında sabitlenmiş tweeti retweet eden ve KuCoin Türkiye sayfasını takip eden şanslı kullanıcılarımız 10 KCS, 10 T-shirt ve 10 Şapka ödüllerinden birini kazanma şansı elde edecektir. 


Şartlar ve Kurallar :
1. Kampanyaya hem eski hem de yeni kullanıcılarımız katılabilirler, fakat ödüle hak kazanabilmek için ilgili hesapla ilk kez bu kampanya süresince yatırım ve alım/satım işlemi gerçekleştiriyor olmalıdırlar. Daha önce yatırım ve(ya) alım/satım gerçekleştirmiş kullanıcıların başvuruları geçerli olmayacaktır.
2. Kampanyaya katılım adımlarını tamamlayan ilk 1000 kullanıcımızın her biri 250 Türk lirası değerinde USDT kazanacaktır.
3. Kullanıcılarımızın katılım formunu doldurmak için "Şimdi katıl" düğmesine tıklamaları ve UID numaralarını paylaşmaları gerekmektedir. En az 10 USDT yatıran ve herhangi bir tutarda alım/satım yapan kullanıcılar ödüle hak kazanacaktır.
4. KuCoin promosyon ürünleri ve KCS token için KuCoin Türkiye Twitter sayfasında yer alan sabitlenmiş kampanya tweetini Retweet eden ve KuCoin Türkiye Twitter sayfasını takip eden şanslı kullanıcılar ödül kazanma şansı elde edecektir.
5. Etkinlik yalnızca Türk kullanıcılara özel olup 9 gün devam edecektir.
6. Sadece KuCoin’e dışarıdan yapılan transferler geçerli olup KuCoin içerisinde yapılan transferler geçerli değildir.
7. Katılımcılar etkinlik süresince yatırdığı 10 USDT’yi çekemezler. Eğer katılımcı USDT harici bir kripto para yatırırsa geçerli olmayacaktır.
8. KuCoin, kara para aklama veya yasa dışı toplu hesap kaydı, sahte hesap oluşturma veya piyasa manipülasyonu gibi anormal kullanıcı katılımını diskalifiye etme hakkını saklı tutar.


EmojilerEmojiler

Skibidi Toilet Oyunları