12 Mayıs 2020 Salı

Metin2 Mobile İndir



Metin2 Mobile Nasıl İndirilir?

1- Bu link üzerinden oyunun sitesine gidin.
2- Telefonunuzun özelliklerine uygun olan APK’yı indirin. HQ (Android 8 ve üstü) ve LQ (Android 4.3 ve üstü) olarak ikiye ayrılıyor. Direkt olarak APK linki vermememin sebebi oyuna güncelleme geliyor oluşu. En güncel versiyonunu sitesi üzerinden indirebilirsiniz.
3- Tamam indirdim, olay bitti mi? Hayır, birde ‘Download Work2Win to register a new account’ yazısı altında yer alan Register butonuna tıklayarak Work2Win.apk uygulamasını da üye olabilmek için indirip kurmamız gerekiyor.
4- Aynı zamanda bu uygulamayı oyunu 1 kereden fazla oynamak istiyorsak reklam izleyip kredi toplamak için de kullanacağız. (48 video = 3 gün erişim)
5- Oyunu ve uygulamayı kurduktan sonra ilk olarak Work2Win uygulamasına kayıt oluyoruz ve ardından Metin2 Mobile’a giriş yapabiliriz.
Metin2 Mobile Nasıl İndirilir
Oyun şu an beta aşamasında ve takip ettiğim kadarıyla sürekli güncelleme için çalışıyorlar. Tekrardan belirteyim oyunun gerçek Metin2 ve Gameforge ile bağlantısı bulunmuyor. Yani ilerleyen zamanlarda yasal olarak kapatılabilir. Oynayan kişiler için sorun olmayacaktır ancak o kadar emeğin boşa gitmemesi için belirteyim dedim.

3 yorum


EmojilerEmojiler

Skibidi Toilet Oyunları