14 Mayıs 2020 Perşembe

İnstagram Sınırsız İzlenme Gönderme

1- İlk önce bu siteden izlenme göndereceğimiz gönderinin URL adresini yapıştırıyoruz ve ' Gönder ' butonuna tıklıyoruz.

2- Daha sonra karşımıza izlenme göndereceğimiz gönderi ve izlenme miktarı gelecektir,izlenme miktarı en fazla 30 olduğu için size çok uğraştırıcı gelebilir,ama size vereceğim program ile sınırsız olarak hızlı bir şekilde 5k üstü izlenme kasabileceksiniz.

3- Bu adresten programımızı indiriyoruz ve kurulumunu yapıyoruz,daha sonra programı açtığımız zaman karşımıza böyle bir pencere çıkacaktır,buradan ise ücretsiz deneme yani ' Evaluate ' butonuna tıklıyoruz. ( ücretsiz deneme 1 aylıktır )

4- Programımız açıldıktan sonra yukarı kısımda ' Settings ' yani ayarlar kısmına giriş yapıyoruz,ayarlardan ise ' Playback Settings ' penceresine gidiyoruz ve aynı aşağıda sizlere verdiğim ss'de ki ayarları yapıyoruz.



5- Ayarları tamamladıktan sonra artık ' Ok ' düğmesine tıklayarak ' Record ' butonuna tıklıyoruz ve kaydı başlatıyoruz, ' Record ' butonuna tıkladıktan sonra tek yapmanız gereken seçtiğimiz gönderiye izlenme göndermek,gönderiye 2-3 defa izlenme gönderdikten sonra artık Macro Recorder'ı durduruyoruz,yukarıdan ' Stop Recording ' düğmesine tıklayarak durdurabilirsiniz.

6- Kaydımızı bitirdikten sonra Record butonunun yanında ki ' Play ' butonuna tıklıyoruz,artık otomatik olarak program gönderiye izlenme gönderecektir,sitede izlenme kasmak için sınır yoktur,programı yeniden durdurmak için ise yine yukardan ' Stop Recording ' tuşuna tıklayabilirsiniz.

MOBİL VERSİYONU DA GELSİN İSTERSENİZ AŞAĞIDAN YORUMDA BELİRTİNİZ. ELİNİZLE TEK TEK UĞRAŞMAZSINIZ.

Site Link: Tıkla.

Program Link: Tıkla.
VirusTotal Link: Tıkla.


EmojilerEmojiler

Skibidi Toilet Oyunları