20 Eylül 2020 Pazar

Telefondan İstihbarat Bilgisi Toplama

   Telefondan İsitbahrat Bilgisi Toplama

 

1. İsim Soyisim Sorgulama:

Telefon numarası elinizdeyse eğer, çoğu uygulama ve programlar arcılığıyla kolay bir şekilde isim soyisim öğrenebilirsiniz. Ayrıca TürkCaller vb. uygulamalardan şehirde öğrenilebiliyor. Bunun dışında phone infoga tool‘undan da şehir öğrenebilirsiniz. (Örn : GPT-Numara Sorgulama vs.)


2. Sosyal Medya Adresleri:

Telefon numarasından isim soyisim bulduğunuzu varsayıp devam ediyorum. İsim soyisim bulurken şehiri de otomatik buluyoruz çünkü yöntem çerçevemiz geniş. Facebook adresine bir bakalım..


3. Sosyal Medya Analizi:

Hedef kişi illa ki bir veya birkaç fotoğraf paylaşmıştır. Fotoğraf analiz programlarıyla da bilgi toplayabilirsiniz fakat işe yarayacağını pek düşünmüyorum. Onun yerine arkadaş listesine fotoğraflarında etiketlediği aynı soyad da olan kişileri kontrol etmek. Ardından UpCall adlı uygulamaya giriyoruz..




4. Aile Tespiti:

UpCall içerisinde milyonlarca numara bulundurmaktadır. Hedefin sosyal medya hesaplarından ailesi olarak uyuşan kişilerin isim soyisim ve şehrini uygulamaya arama kısmından giriyoruz ve bize telefon numaralarını veriyor.


5. Aile Tespit Doğrulama:

Kişinin ailesinden olanları tespit ettik ve numaralarını bulduk. Ardından bulduğumuz numaraları da isim soyisim bulma uygulama ve programlarına girip kişi ad soyad tespiti yapıyoruz. Bilgiler uyuşuyorsa eğer hedefin ailesini tespit ettik demektir.


6. Data:

Elinde data olanlar ise isim soyisim şehir gibi bilgiler ile hedef kişinin ailesinin veya yakınlarının kişisel özel bilgilerini tespit edebilir.


7. Anlık Fotoğraf :

Elimizde hedefin, ailesinin, yakınlarının telefon numaraları var. Peki bunda sonra ne yapabiliriz ? Tabiiki birkaç fotoğraf alacağız. Fake numaradan hedefin ailesine sms olarak anlık foto alan sitelerden aldığımız linki atacağız. Biraz SM gerekiyor. Linke tıklattığımızda konum ve kamera izni isteyecek google. İizn verildiği anda fotoğraf ve anlık konumu elimize gelecek.


8. Sonuç :

Eğer buraya kadar bütün işlemleri yaparsanız hedef kişinin :
Ailesi ve yakınlarının telefon numaraları, Konumu, IP Adresleri, Önceden çekişmiş fotoğrafları, Anlık fotoğrafları, kişisel ve özel bilgileri, biraz daha uğraşılırsa eğer daha geniş bilgileri elimizde olmuş olacak. Artık burdan sonrası sizin elinizde. İsteyenler ***** videosu çıkarır veya başka birşey de yapabilir bu artık sizin kararınız.

2 yorum

anlık foto alan siteler dedikleriniz hangisi


EmojilerEmojiler

Skibidi Toilet Oyunları