29 Eylül 2020 Salı

FaceApp Benzeri 10 Yaşlandırma Uygulama Alternatifi

 1) FaceApp

İlk yaşlandıran uygulama herkesin bildiği gibi FaceApp uygulaması. Uygulama yaşlandırma efektini çok iyi yapmasına rağmen çoğu kullanıcı güvenlik gerekçesi ile uygulamaya güvenmeyip kullanmıyor.

faceapp benzeri yaşlandırma uygulamaları android ve ios

Zaten bu yüzden bizler de bu makaleyi oluşturma gereksinimi duyduk. Ama yok abi ne olacak falan diyorsanız da bu güvenlik şeyini çok takmıyorsanız indirip kullanabilirsiniz.

FaceApp hem Android için hemde İos için mevcut. Dilediğiniz platforma indirebilirsiniz.

Google Play
App Store

Ayrıca Oku: Mobil İçin En İyi Antivirüs Uygulamalar

2) AGING BOOTH

Bu uygulamanın en güzel yanlarından bir tanesi internete ihtiyaç duymadan çalışmasıdır. İnternetsiz yaşlandırma programı kullanmak isteyenler Aging Booth uygulamasını deneyebilirler.

Uygulama yapay zeka destekli ve yüzünüzü otomatik olarak algılayıp yaşlandırıyor. Çeşitli efektlerde bu uygulamanın içerisinde mevcut.

aging booth yaşlandırma uygulaması ios

Fotoğraflar sosyal medyada paylaşılabilir veya E-posta veya MMS ile gönderilebilir.

Google Play
App Store

3) GENIES

genies fotoğraf yaşlandırma uygulama

Genies Uygulaması, kullanıcılar için özelleştirilmiş bir dijital resim oluşturmaya yardımcı olur. Bu dijital kimlikler, kullanıcının yazdıklarına tepki olarak tıpkı bir emoji olarak da kullanılabilir.

Evet uygulama yaşlandırma programı değil ama bu uygulamayı çok beğendiğimiz için bu listeye eklemeyi düşündük.

Fotoğrafınızı yükleyin ve Genies uygulaması sizin fotoğrafınızı kullanarak size benzeyen canlı emojiler ortaya çıkarsın. Nasıl ama sizce de güzel değil mi?

genies derecelendirme yorum

Bu uygulama herhangi bir dijital platformda paylaşılabilir. Facebook, Whatsapp vb.Gibi mesajlaşma uygulamalarıyla entegre edilebilir.

Play Store
App Store

4) FACE CHANGER PHOTO GENDER EDITOR

face changer yaşlandırma uygulaması 2021

Bu uygulama faceapp alternatifidir. Uygulama sadece Android için var. Face Changer ile kendinizi yaşlı veya genç biri yapabilirsiniz.

yaşlandırma uygulaması yorum face changer

Ayarlardan kendinizi çok daha genç bir şekilde gösterebilirsiniz. Gülümsemenizi değiştirebilir aynı zamanda da bu uygulama ile cinsiyetinizi de değiştirebilirsiniz. Saç stillerinizi de değiştirmeyi unutmayalım, onu da Face Changer ile yapabilirsiniz.

Play Store

 

5) AGE FACE

age face yaşlandırma uygulaması apk indir

Age Face yaşlandırma uygulaması da sadece android platformunda bulunuyor. Uygulama ile basit bir şekilde yüzünüze yaşlandırma efekti verebiliyorsunuz. İster galerinizdeki fotoğrafları, isterseniz de kamera ile çekeceğiniz anlık resimleri anında yaşlandırabilirsiniz.

Play Store

 

6) AGE EDITOR: FACE AGING EFFECTS

age editör yaşlılık uygulaması

Şurada net olalım eve bu uygulama fotoğrafları yaşlandırma görevini yerini getiriyor ama hem arayüzü hemde performansı rakip yaşlandırma programları içerisinde zayıf kalıyor diyebiliriz.

Uygulama her iki platformda da bulunuyor.

Play Store
App Store

7) OLDIFY

oldify yaşlandırma uygulaması 2021

Bu yaşlandırma mobil uygulaması ile kendinizi gerçekten kaliteli ve net bir şekilde yaşlandırabilirsiniz. Uygulama hem ios hem de android üzerinden indirilebiliyor.

Play Store
App Store

8) SNOW

snow yaşlandırma programı

Snow uygulaması da oldukça popüler fotoğraf yaşlandırma uygulamalarından bir tanesi. Sadece görsellerinizi yaşlandırmak ile kalmaz aynı zamanda içerisinde bulundurduğu onlarca eklenti sayesinde foroğraflara da ayrı bir hava katıyor.

Snow uygulamasını android veya ios cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Play Store
App Store

9) OLD FACE

old face yaşlandırma uygulaması indir 2021

Old face android yaşlandırma uygulamaları içerisinde popüler bir yere sahip. Basit arayüzü ve gerçekçi yaşlandırma efektleri ile android cihazlarda kullanılabilir. Uygulama ios için mevcut değil.

Play Store

 

10) YOUCAM MAKEUP

youcam yaşlılık uygulaması

Youcam Makeup uygulaması sizleri yanıltmasın. Evet makyaj uygulaması diye geçiyor ama içerisnde aynı zamanda yaşlandırma efektleri de olan bir mobil uygulama.

youcam derecelendirme yorum

Uygulamayı android ve ios için indirebilirsiniz.

Play Store
App Store


EmojilerEmojiler

Skibidi Toilet Oyunları