26 Mart 2020 Perşembe

Tumblr Türkiye'ye ne oldu? Geri Dönüş Yapılabilir mi?

Tumblr tarih verdi!

Tumblr Türkiye öldü mü ?



Arkadaşlar hepinize selam, ben yokamavar. Nedeni bilinmez bir şekilde tumblrdaki türk kullanıcı sayısı milyonlardayken şuanda 3-5 kişi (misal) anca var yok. Bunun nedeninin 2018 yılında ios'tan bir süre kaldırılması mıdır artık nedir bilmiyorum ama artık buna bir dur dememiz gerekiyor bence.
Hepimiz can çekişiyoruz insan kalmadı sitede be!



Hele ki şu tatil günlerinde ne zor geliyor siteye girip hep aynı ıssızlıkla karşılaşmak... Rbleyecek birşey bulamamak mı dersin (sen sadece kendini rbliyon salak dediğiniz duydum şşş ses etmeyin) yoksa sürekli eski postları görüp, yeni postların üretiminin azalması mı.. Çıldıracağız artık çıldıracağız nerdesiniz eski kullanıcılarr nerdesiniz eyy 96 doğumlular, 97liler, 00lar! site 05 liler ile doldu taştı be afedersiniz p*rnbloglardan geçilmiyor gelin artık evinize çabuk! (şka şka istersn p*rn sen çk bnne blogndan xd)


Napacağız peki ?



Napacağızı var mı ya! Tabikide birbirimize yardımcı olacağız. Nasıl mı? Eski Çağdaşlaşma dönemlerinden kalan birşey ile, PAYLAŞMAK! evet evet bu konuyu veya direkt sözlü olarak tumblr kullanan arkadaşlarına dese ki herkes "bak artık bırak şu tiwitik midir instegrem mi sal onları da dön şu evine artıkın" ... offf düşünsene eski tumblr ortamını tekrar yakalıyoruz, ne olur biliyo musun? Çiçeeek!


Arkadaşlar söyleyeceklerim bu kadar. Lütfen öldürmeyelim şu siteyi artık. Rb atalım, tanışalım, kaynaşalım eskisi gibi buluşmalar, partiler düzenleyelim!






unutmadan bana ulaşmak için;


Tumblr : yokamavar


Neyse umarım başarırız. Bekliyor olacağım sizi, hoşçakalın "Tumblr İnsancıkları" :)




EmojilerEmojiler

Skibidi Toilet Oyunları