23 Temmuz 2020 Perşembe

WhatsApp Kişiye Özel Profil Resmini Gizlemek

Telegram : @dosyatr
WhatsApp Kişiye Özel Profil Resmi Gizleme
WhatsApp Kişiye Özel Profil Resmi Gizleme
WhatsApp Kişiye Özel Profil Resmi Gizleme
2013 yılından itibaren Türkiye’de aktif olarak kullanılmaya başlayan ve kısa sürede dünya çapında popüler uygulama haline gelen WhatsApp hakkında merak edilen konuya değinmek istedik. Geçtiğimiz günlerde WhatsApp’a gelen güncellemeler ile birlikte kişiye özel profil resmi gizleme adı altında bazı değişikliklere gidildiği bahsedildi. Bununla beraber birçok kişi acaba bir kişiye özel profil resmini nasıl gizleyebilirim şeklinde birçok kez sorular soruldu. Peki, WhatsApp uygulamasında bir kişiye özel olarak profil fotoğrafı gösterme veya kişiye özel profil resmi gizleme gibisinden bir özellik var mı? WhatsApp uygulamasından daha fazla gelişmiş özelliklere sahip olan WhatsApp Plus uygulamalarının bazılarında denk geldiğimiz bu özellik WhatsApp için beklenmemektedir. Çok saçma bir durumun oluşacağı bu özellik şuan için herkes tarafından kullanılan normal WhatsApp uygulaması için söz konusu değil. WhatsApp’ta kişiye özel profil resmi gizlemek şuan için mümkün değil ve bunu alternatif programlar kullanarak da yapmanız imkansızdır. Peki, alternatif yollar var mıdır ne yaparsak WhatsApp’ta sadece bir kişiye profil resmimizi gizleyebilir miyiz?

WhatsApp’ta Kişiye Özel Profil Fotoğrafı Özelliği

WhatsApp’ta kişiye özel profil resmi gizleme veya profil fotoğrafını kişiye özel olarak gösterme özelliği şuan için WhatsApp uygulamasında bulunmamaktadır. Bundan dolayı istediğinizi başka bir alternatif yol deneyerek kolaylıkla yapabilirsiniz.
WhatsApp profil fotoğrafınızı sadece bir kişiden gizlemek istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.
  1. İlk olarak WhatsApp uygulamasından Ayarlar bölümünden Hesap bölümüne gidiniz. Bu alandan ilk sırada yer alan Gizlilik kısmına dokunarak Profil fotoğrafı bölümünden sadece kişilerim olarak belirleyiniz.
  2. Ardından profil fotoğrafınızı görmemesini istediğiniz kişiyi telefon rehberinizden siliniz.
Bu durum karşısında artık o kişi sizin profil fotoğrafınızı görmeyecektir lakin bu durumdan tam emin olabilmek için; mutlaka WhatsApp Kişiler bölümünden kişinin silinip silinmediğini kontrol ediniz.

WhatsApp’ta Bir Kişiye Profil Resmi Gizlemek

Üst kısımdaki alternatif yolu takip ederek sizlerde WhatsApp’ta sadece bir kişiye ve diğer kişilere profil resminizi gizlemiş olacaksınız. Kişi durumu anlamaması için WhatsApp profili haricinde diğer gizlilik kurallarını herkese açık yaptığınız takdirde karşı tarafın bu durumdan şüphelenmesi oldukça düşüktür.
WhatsApp uygulamasını kullanan ve herkes tarafından beklenen bu özellik umarım ilerleyen zamanlarda aktif olur. Fotoğrafı gizlemek istediğiniz kişinin mutlaka WhatsApp’tan silindiğinden emin olunuz.


EmojilerEmojiler

Skibidi Toilet Oyunları