16 Temmuz 2020 Perşembe

✔️Sosyal Medyadan Para Kazandıran Uygulama: PostBee

Uygulamamızın adı: PostBee

PostBee Nedir ?

PostBee uygulaması ikiye ayrılıyor. ” Reklam verenler ve yayıncılar olarak PostBee 2 grupta sınıflandırılıyor.
Reklam verenler: Postbee, markaların ve ajansların sosyal medya kampanyalarını vb çeşitli projelerini milyonlarca insana ulaştırmanın kolay bir yolu diyebilirim. PostBee sayesinde binlerce micro influncer’e hemen erişim sağlayabilirsiniz ve yapacağınız filtrelemeler ile birlikte hedeflediğiniz kitleyi oluşturabilirsiniz.
Yayıncılar İçin: Burada yayıncı dediğim Twitch, Youtube gibi yerlerdeki yayıncılar değil. Yayıncılar biz yani sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan insanlar oluyoruz. PostBee’de amaç reklam verenlerin ürünlerini veya projelerini yayıncıların aktif sosyal medya hesaplarında paylaşmasıdır.

PostBee’de Sistem Nasıl Çalışıyor ?

Reklam verenler:PostBee ile sosyal medya kampanyalarınızı birkaç adımda oluşturabilir ve kampanyalarınızın binlerce insana ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
Yayıncılar için: Reklam verenlerin duyurmak istedikleri projelerini veya sosyal medya kampanyaları yayıncıların kullanıcı paneline düşüyor ve sosyal medya heasplarınızda paylaşmanız isteniyor.

PostBee’den Nasıl Para Kazanırım ?

PostBee ile para kazanmanız için öncelikle uygulamayı indirmeniz gerekiyor. Uygulama’yı Apple Store’dan ve Google Play Store’dan indirebilirsiniz.
Uygulamaya kayıt olduktan sonra böyle bir ekran ile karşılaşıyorsunuz, bu ekranda var olan kampanyaları görebilirsiniz.

Kampanyalardan nasıl para kazanacağınızı var olan kampanyanın görseline tıklayarak detaylara ulaşabilirsiniz.
PostBee’de her kampanyadan herkese ayni ücret verilmiyor. 1000 takipçin var ve etkileşimin yüksek ise 10 tl alırsın, 1000 takipçin var etkileşimin az ve beğeni sayısı düşük ise kampanyadan 5 TL alırsın. Hesabınızın takipçilerinin ve beğeni sayısının bot olması size avantaj değil dezavantaj olur, bunu unutmayın.
Kampanyalar her gün olmadığı için uygulayı 1-2 güne bir kontrol etmeyi unutmayınız. Kısacası; PostBee, tam anlamıyla oturduğunuz yerden para kazanabileceğiniz bir uygulamadır, sadece sosyal medya hesabınızda yer alan takipçilerin ve beğenilerin bot olmaması gerekiyor.


EmojilerEmojiler

Skibidi Toilet Oyunları