6 Temmuz 2020 Pazartesi

Android - İos Para Kazandıran Ve Ödemelerini Veren 3 Adet Uygulama

1. Bounty

Bounty uygulaması ile basit görevler gerçekleştirip, gezerken ya da oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz. Para kazandıran Türkçe uygulamalardan biri olan Bounty, oldukça popüler bir para kazanma uygulaması.
para kazandıran mobil uygulamalar
Bounty sizden bazı görevler isteyen ve bu görevleri yapmanız durumunda da size ödeme yapan bir uygulama. Bu görevlerden bazıları; anketler, uygulama testleri kontroller, gizli müşteri vb. şeklinde. Bazı görevler uğraştırıcı olsa da ödemeler de ona göre yüksek oluyor.

2. Hadi

Hadi uygulaması Türkiye’nin ilk canlı yayınla para ödülü veren bilgi yarışması olma özelliğini taşıyor. Her gün yayın yapan Hadi, çeşitli kategorilerde yarışmalar düzenliyor ve tüm soruları bilenler para kazanıyor.
para kazandıran türkçe uygulamalar
Hadi uygulamasını kullanmak ve yarışmalara katılmak ise oldukça basit. Öncelikle Android veya iOS için Hadi uygulamasını indirin. Daha sonra kullanıcı adınızı belirleyip kayıt olun. Size gelecek olan bildirimlerde yarışma saatini görebilirsiniz.
Bazı günler günde 3 yarışma olduğu da oluyor. Hatta gün gün belirli kategorilerde yarışmalar düzenleniyor. Bu kategoriler spor, müzik, futbol, film, magazin, kolay, orta ve zor şeklinde belirlenmiş.

3. Oyna Kazan

Bu uygulama da yine canlı bilgi yarışması şeklinde para kazandırıyor. Kendisini Türkiye’nin en çok para kazandıran canlı bilgi yarışması olarak tanıtan Oyna Kazan, ödülleri yarışmada en son 1 kişi kalana kadar vermeye devam ediyor.
para kazandıran uygulamalar 2019
Para ödülü sistemi biraz farklı. En sona kalan 1 kişi büyük ödülü alıyor. Ancak kazanan sadece 1 kişi ile sınırlı değil. Kazandıran sorular aşamasına gelindiğinde, yarışma hakkı devam eden herkes para kazanmaya başlıyor.Ödüller de doğru cevap verildikçe artıyor.
Yarışmanın joker sistemi de farklı. 3 farklı joker var. Bunlar; ekstra can, çift cevap jokeri ve cevap eleme jokeri. Yarışmanın kategorileri ise belirlenmemiş. Genel kültüre dayalı sorular soruluyor. İlk sorular kolay olurken sonlara doğru soruların zorluğu artıyor.


EmojilerEmojiler

Skibidi Toilet Oyunları