5 Nisan 2022 Salı

Yürüdükçe Para Kazanma 2022 (Yürü Kazan)

 



Yürüyerek para kazanın 2022, Yürüyerek para kazanın, Sweatcoin, Yürüyerek para kazanın, Yürüyerek para kazanın, Yürüyerek para kazanın, Bitwalking, Sweatcoin nasıl para kazanılır, Sweatcoin 2022, Sizin kadar para kazanan Uygulamalar ile para kazanmak isteyenler yürüyüş içeriğimizden bilgi alabilirsiniz. .

Yürüyüş Uygulama Kazanma 2022

Yürüyüş her gün yaptığımız şeydir. Her gün bir yere gitmek, vakit geçirmek, egzersiz yapmak için belirli bir yolda yürüyoruz. Peki ekstra bir şey yapmadan yürüyerek para kazanmak gerçekten harika olmaz mıydı? Peki ya yürüyerek para kazanan bir çok mobil uygulama olduğunu söylesek? Bu yazımızda sizlere yürüyerek para kazanmanızı sağlayacak mobil uygulamalardan bahsedeceğiz. Belki kazandığın parayla  bir kitap ya da bir  kahve alabilirsin. Yani çok fazla paradan bahsetmiyoruz. Ama birlikte doğduğumuz bir şey için fazladan para kazanmak her zaman iyidir. Yürüyerek para kazanmanızı sağlayan uygulamaları  sizlerle paylaşıyoruz.

Walk You Walk Uygulaması Lympo
Lympo, sizi daha sık egzersiz yapmaya teşvik eden ve potansiyel olarak size LYM kriptosu kazandıran bir uygulamadır. LYM kripto para birimini hediye sertifikaları veya spor ürünlerinde indirimlerle değiştirebilirsiniz. Android ve iOS cihazlarda çalışan uygulamada günlük olarak çeşitli görevler verilmektedir. Öğle yemeği molasında 20 dakikalık yürüyüş yapmak, sağlıklı beslenmek, sabah yürüyüşüne çıkmak gibi şeyler… Apple Health'te yerleşik uygulamalar sizi daha fazla hareket etmeye motive edebilir.

Hangi uygulamalar yürüyerek para kazanıyor?

Sweatcoin ve Bitwalking Kazancı ile 2022'de talep artmaya başlıyor. Walking Money sözlükte ve Sweatcoin kazanma sitesinde tartışmaları ateşledi. Sweatcoin çekiminin nasıl ve nereden yapılacağını detaylı bir şekilde anlattık. Kazanç uygulamaları ve Sweatcoin ile nasıl hile yapılır? Elbette hile derken kolay yöntemlerden bahsediyoruz. Yürüyerek para kazanma uygulamaları;
Yürüyerek para kazanın
Yürüyerek para kazanın Başarılar
Higi 
StepBet ile para kazanın Yürürken
jeton kazanın Sweatcoin
Uygulaması
Pedestrian ile yürüyerek para kazanın
Yaya seti, yürüyen bir eş bulmaya dayalı harika bir uygulama. Bir People Walker üyesiyle ne kadar çok yürürseniz, o kadar çok puan kazanırsınız. Uygulamaya kaydolduğunuzda, geçmişinizi kontrol etmek için küçük bir ücret ödersiniz. Şu anda sadece ABD'de çalışan uygulamanın küresel pazara açılması bekleniyor.

En çok para kazandıran yürüme uygulaması nedir?


Sweatcoin nedir?

Sweatcoin uygulaması, mobil cihazınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır. Sweatcoin uygulaması ile yürüyerek ter parası kazanırsınız. Kazandığınız para ile  çekebilir veya marketten hediye çeki veya ürün satın alabilirsiniz.

Sweatcoin'i buraya tıklayarak hem ios için hem de android için indirin.


 Para yürüyüşü uygulaması Sweatcoin
Bin adım için 1 ter kazanırsınız.  Kazandığınız 1 jetonda
0,95, ter jeton uygulamasında 0,05 alırsınız.
özetinde, bin adım için 0,95 tişörtü kazanacaksınız. . Bu paketle, günlük geçitte 50 kuruşa kadar kazanabilirsiniz.

yani hesaplama yaptığımızda hergün 3bin adım yürüyen birisi aylık 190 tl kazanabiliyor. ve hiç birşey yapmadan sadece telefonunuzun cebinde olması yeterli.


EmojilerEmojiler

Skibidi Toilet Oyunları