4 Nisan 2022 Pazartesi

CS GO Başlatma Seçenekleri 2022

 Başlatma seçenekleri nelerdir?

CS GO Launch Options, 2022 steam tarafından sağlanan oyunun bilgisayarla etkileşimini kontrol eden kodların kullanılmasına izin veren bir seçenektir. Oyunu daha kişiselleştirilmiş ve verimli bir şekilde oynayabilmemiz için optimize etme süreci olduğu söylenebilir. Böylece oyundan ve kullanımdan elde ettiğimiz verim artacaktır.











Bu yazımızda sizlere CS:GO'da fps arttırmanın en hızlı, en kolay ve en etkili yöntemlerinden birini anlatacağız. Öncelikle aşağıdaki yoldan başlatma seçeneklerinizi açın;



Steam > Kütüphane > CS:GO > Sağ Tık > Özellikler > Başlatma Seçeneklerini Ayarla 
Bu yazımızda sizlere CS:GO'da fps arttırmanın en hızlı, en kolay ve en etkili yöntemlerinden birini anlatacağız. Öncelikle aşağıdaki yoldan başlatma seçeneklerinizi açın;

En önemli kod nedir diye sorarsanız, başlatma seçeneklerine aşağıdaki klasörü yapıştırabilirsiniz. Monitörünüz 60Hz ise frekans kodu 1 yazmayın.

-novid -tickrate 128 -high -d3d9ex -freq 144
Kodların ne işe yaradıkları mı? peki buyrun.

Kodlar

  • threads 4
İşlemcilerin sayısı genellikle bilgisayarda genellikle 'tür. İşlemcinize göre rakam düzenlemelisiniz. Ctrl undernave uygulamasını uygulayarak, Görev Yöneticisi'ni açabilir ve diğer detayları sağ alttaki CPU bölümünün performansını tıklattıktan sonra tıklayabilirsiniz. (Kazanan 10.)
  • novid

CS: GO Orijinal oyun tanıtımını yedekleme işlemi sırasında silin.
  • tickrate 128

Bu başlatma seçeneği ayarlanmadan yapılandırılmışsa, oluşturulan sunucu TickVe 6 'te çalışacaktır. Bu başlatma seçeneği seçiliyse, çevrimdışı sunucular her zaman Tric 128'de çalışır. Oyunda tarayıcı ve kaliteli topluluk sunucusu ile.
  • -high

Bu, oyuna yüksek öncelikli modda başlayacaktır. Bu başlatma seçeneği, CS'nin, özellikle arka planda, arka planda aktif kullanıcılar için CS'ye aktarılmasını sağlayacaktır.
  • +cl_forcepreload 1

Oyuna girmeden önce haritanın tüm bölümlerini yükleyin. Bu, oyun sırasında olası fps düşüşlerini önleyebilir. Bu şekilde iyi bir avantaj elde edebilirsiniz.
  • -d3d9ex

Bu başlatma seçeneği, alt sekmelerin görüntülenme süresini azaltır. Forumlarda daha yüksek sistemler için tavsiye etmeyen ve hiçbir şeyi değiştirmediğini söyleyen insanlar gördüm, işe yaramazsa kaldırmak yardımcı olur. İşte en son güncellenen kod. Nod'un bir önceki sürümü böyleydi, henüz güncellemediyseniz hemen güncelleyin.
freq 60

"60" sayısını ekranın Hz değerine göre değiştirebilirsiniz. Normalde 60Hz kullanıyorsanız bu kodu yazmanıza gerek yok. Bilgisayar araştırma bölümü Ekran ayarları > Gelişmiş görüntü ayarları kısmına giderek monitörünüzün Hz değerini görebilirsiniz. Kayıp oyun kontrollerinden biri olan
  • -nojoy

'yi kontrol etmek için destek. Bilgisayarları kullanmayacağımız
bu seçenekten ayırarak bilgisayarları bir kereden birden fazla ücretlendirebiliriz.
  • -language english

Bu parametre ile oyun dilini ayarlayabilirsiniz. CS: GO Buhar, hesabınızın ana dilini kullanır. Bu yüzden Steam hesabınız Türkçe ise, bu parametreyi yapmadan oyunu başka bir dilde kullanamazsınız.
  • -console

Bu, oyun başladığında ekranınızda konsolu getirecektir.

Konu
'den çıkarımlarımız
Bu bölümde özellikleri sizin için detaylandırdık. Ayrıca dilerseniz buraya tıklayabilir ve kayıpsız ve yıpratıcı anlatımlarla açılışı izleyebilirsiniz. Bildiğiniz gibi, çoğu oyuncu için rol modelidirler. Linkte youtube videosu var. Bunun daha fazla yardımcı olacağını umuyoruz.

CS'yi yüklemenizi istiyorsanız, hareket ettirin, yapılandırma dosyası. Bu nedenle, ihtiyacınız olan yapılandırma dosyasını oluşturma işlemi hakkında da ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Bu sıkıca önerdiğimiz bir konudur. Bizimki yazmaya devam ediyoruz.

CS: GO seçenekleri FPS'nin artmasına izin veriyor mu?
Peki bahsettiğimiz gibi gerekli ayarlamaları yaparsanız fps'yi de arttırmış olursunuz yegenlerim.

CS:GO başlatma seçenekleri nerede?
Steam Kitaplığınızdan CS:GO'ya sağ tıklayıp ardından Özellikler'e tıklayarak bu seçeneklere erişebilirsiniz. Bir önyükleme seçenekleri seçeneği görünecektir.

CSGO Başlatma Seçenekleri FPS, 2022
CS GO'da daha da önemlidir. CS GO başlatma seçeneği, 32 GB RAM ve efsanevi bir grafik kartıyla oynayan rakibinizle karşı karşıya gelebilir. Bu sebeple verdiğimiz tüm kodları tek tek yazmanız çok önemlidir. Aşağıda nedenini açıklayan gerekli kodları eklemiş olsak da, hepsini içeren bir kod derledik. Sondaki kodu girerek FPS yükseltme adımlarını kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

CS GO'nun başlatma seçenekleri, bilgi işlem maliyetlerini gerçekten düşürür ve oyuna odaklanmasına ve FPS tarafından eklenen her türlü oynanışı düzenlemesine olanak tanır. Bu, oyun performansını artırmak için çok önemlidir. CS GO için farklı kodlar kullanırsanız oyun performansınız büyük ihtimalle artacaktır.


EmojilerEmojiler

Skibidi Toilet Oyunları