28 Haziran 2021 Pazartesi

Wifi Şifre Kırma Methodu Detaylı Anlatım

 Yapacağınız herhangi bir işlem kendi sorumluluğunuzdadır. Sadece bilgi amacıyla paylaşılmıştır.

 

Öncelikle aşağıdaki linkten kali linux ı indirip usb belleğe kuruyoruz. Eğer sanal makineye kurarsanız taktiğimiz çalışmayabilir.


Usb ye nasıl kurarız diye sorarsanız youtubeden bulabilirsiniz.

Sonra kali linux ı çalıştırıyoruz.

Kali Linux açıldıktan sonra komut satırını (cmd) açıyoruz.

241749siberdeyiz_editor.jpg


Yukarıdaki adımları tek tek yaparak fluxion uygulamasını kali linux a kuruyoruz. Kurulması biraz uzun sürebilir internet hızına göre değişir.

Kurulduktan sonra fluxion u aşağıdaki gibi açıyoruz. 

 

639999siberdeyiz_editor.jpg


Açıldıktan sonra ilk kısımda dilimizi türkçe seçiyoruz. Sonra ağ taraması yapıyoruz türkçe olduğu için anlarsınız zaten. Ağ taraması yaptıktan sonra hangi ağı kırmak istiyorsak o ağın numarasını tıklayıp geçiyoruz. Buralar basit zaten.

Ağı seçip enter yaptıktan sonra önce sahteap hostpad i seçiyoruz. Ardından pyrit i seçiyor sonra entere tıklayıp death all ı seçiyoruz. Kısaca 3 kez 1 yazıp enter yapıyoruz, türkçe olduğu için anlarsınız. Sonra uygulamanın handshake yakalamasını bekliyoruz. Arada bir kontrol et handshake yazısına tıklayıp bulup bulmadığını kontrol ediyoruz.Zaten sağ üstte wpa handshake yazar. (Max 10dk sürer)

Bulduktan sonra entere tıklayıp geçiyoruz. Karşımıza çıkan ilk iki yerde 1 e tıklayıp entere tıklıyoruz. Sonraki kısımda 9 a tıklıyoruz. Bundan sonra sizin yapacağınız hiçbirşey yok. Tamamen bekleyeceksiniz. Çünkü artık kurban o ağ üzerinden internete girmek istediğinde hata ile karşılacak ve önüne bir sayfa çıkacak. Eğer o sayfaya şifreyi yazarsa ki başka çaresi yok yazacak o şifre sizin elinize geçecek. Şifre kırıldığı an ekrana şifre gelecek.


EmojilerEmojiler

Skibidi Toilet Oyunları