2 Ekim 2020 Cuma

Cashback Yaparak Para Kazanma Detaylı Anlatım

 1-Cashback nedir ?

Cashback özellikle Amerika'da sıkça kullanılmaktadır.Türkiyede çok yaygın olmasada cashback kullanılabilmektedir.
Cashback kısaca alışveriş yaptıkça alışveriş miktarımıza göre bize gerin ödeme yapan sistemdir yani bir nevi harca-kazan durumudur.

2- Cashback genellikle Amerika'da ve Avrupa'da normal kartlarla yapılmaktadır.
Apple pay gibi sistemlerle her alışverişinizde size anlaşmalı olmadığı mağazlarla %1 anlaşmalı olduğu yerlerle %2 ve %12 arası komisyon vererek çalışıyor aynı zamanda birbirinden farklı sistemlerle cashback yapılmaktadır. Apple pay en popüler olan yöntemdir.Ayrıca Apple pay'dan çok daha fazla komisyon veren kartlar ve sitelerde bulunmaktadır.
Türkiye her alışverişte cashback yapan sistemler malesef bulunmamaktadır genellikle Türkiye'de site yönlendirmeleriyle olan cashback siteleri vardır.Tabi banka kampanyalarıyla kartlarla olan cashback durumlarıda vardır. (örn:chip para)

3-Türkiye'deki cashback siteleri ve kartları.

1-https://iadeal.com/davet/238310022026397
Arkadaşlar bu site diğer cashback sitelerine göre komisyon oranlarını daha yüksek tutar tek dezavantajı bu sitenin ödemelerini diğer rakiplerine göre biraz daha geç yapmasıdır benim en çok kullandığım iki cashback sitesinden biridir aynı zamanda üye olduğunda size 5 TL veriyor site aynı zamanda ilk cashbackinizi yaptınız mı ekstra bir 10 TL de hesabınıza yüklüyor arkadaşınızı davet etme sistemi sayesinde arkadaşınız siteyi kullandıkça gelir elde ediyorsunuz.bu gibi sebeplerden dolayı benim favorilerimdendir bu site istersen yukardan verdiğim sitenin kendi linki üye olabilirsiniz yada benim aşağıdaki vermiş olduğum linke tıklayarak ikimizde daha fazla gelir elde edebiliriz karar sizin.
https://iadeal.com/davet/238310022026397



2-
https://www.avantajix.com/uye.aspx?b=bjhcjk
Arkadaşlar bu sitede önceki gibi en yüksek komisyonu veren sitelerden biri ödemeleri diğer sitelere kıyasla daha hızlı yapmaktadır.tek dezavantajı ki bana göre o kadarda kötü bir durum değil yıllık 10 TL ilk cashback yaptığınız tutardan kesmesi ama fikrini belirt bölümde çok az bir uğraşla 10 TL bizi geri iade alabiliyorsunuz ayrıca arkadaşını davet et sistemiyle üye yapıp cashback yaparsa referansınızı kullanan kişi hem ona 5 TL ekstra hemde size 5 TL veriyor.aşağıys linkimi bırakıyorum ister yukardan normal yolla üye olun yada benim vereceğim linkle üye olup hem siz hemde ben ekstra 5 TL kazanalam karar sizin.

https://www.avantajix.com/uye.aspx?b=bjhcjk







3- https://www.artiway.com.tr?r=7890543


Arkadaşlar bu site diğer sitelere göre komisyon oranları daha azdır ama mobil uygulama kolaylığı ve erken ödeme gibi avantajları vardır.bu sitede arkadaşınızı davet et sistemi var üye başına 5 TL veriyor.

4- papara
Arkadaşlar Türkiye'de bildiğim kadarıyla tek cashback yapan ön ödemeli kart kullanmak için 13 yaşından büyük olmanız gerekiyor.
Ara ara yaptığı markalars güzel cashback fırsatları gelebiliyor paparayı kullanarak netflix, Spotify, YouTube premium ve eczane alışverişlerinizde yarı yarıya geri iade ediyor (netflix, Spotify ve YouTube premiumda iade en fazla 10 TL eczane alışverişlerinizde ise 25 TL iade edebiliyor her ay) ayrıca Hepsiburada alışverişlerinizde %5 iade sağlıyor (her ay en fazla 30 TL) bunun gibi daha birçok markayla anlaşmaları var.


EmojilerEmojiler

Skibidi Toilet Oyunları